Een vrouw die veroordeeld is voor witwassen en handel in softdrugs krijgt haar zeventien paar schoenen niet terug. Dat heeft de rechter bepaald.

De politie legde beslag op het schoeisel tijdens een huiszoeking. De collectie zou een waarde hebben van vijfduizend euro.

De vrouw eiste dat de schoenen werden teruggegeven zolang de staat haar niet zou dagvaarden. Omdat de vervolging op zich liet wachten, bedong de vrouw in een kort geding de teruggave van de schoenen.

Verkeerd adres

Omdat de staat destijds niet op de zitting kwam opdagen en geen verweer voerde, werd de eis van de dame ingewilligd. Later bleek echter dat de dagvaarding naar een verkeerd adres was gestuurd.

De staat tekende verzet aan en in de tussentijd werd de vrouw door de rechter veroordeeld voor haar begane misdrijven. De schoenen werden verbeurd verklaard, wat inhoudt dat de goederen definitief in beslag worden genomen.

Bron: parool.nl

Heb je ze nu niet in je kast staan, dan had je dat vroeger wel: Chucks van Converse, om precies te zijn Chuck Taylor All-Stars. De combinatie van (bijna) onverwoestbaar canvas en rubberen zool is een klassieker geworden waar iedereen op wegloopt.  → Read more

Schoenen, ze zijn het zwakke punt van menige vrouw. Ze passen altijd, zien er mooi uit en tillen elke outfit naar een hoger niveau. Geen wonder dus dat we steeds met nieuwe exemplaren blijven thuiskomen. Maar hoeveel paar heeft de gemiddelde vrouw intussen? → Read more

aug 23

Schoenen 2013

De schoenen 2013 staan weer online en dus is het weer mogelijk om de leukste schoenen uit te zoeken en te bestellen in de juiste online winkels. Op online-schoenenkopen.nl vind je een groot assortiment schoenen van verschillende online winkels. Ook voor de schoenen 2012 hebben wij weer vele schoenen online geplaatst en dat is te zien. Er is volop keuze voor de dames, heren en kinderen.

Online dames schoenen 2013

Voor de dames zijn er veel instappers, slippers en laarzen, maar je kunt ook kijken bij de booties en de pumps. Alles is toegespitst op deze zomer en dus kom je altijd goed voor de dag.

Online heren schoenen 2013

Ook voor de heren hebben wij ons best gedaan om weer de meeste schoenen 2012 online te krijgen en dat is ons aardig gelukt. Instappers, nettte veterschoenen of een mooie slipper? Kijk snel voor een groot overzicht met volop keuze.

Online kinder schoenen 2013

Ook voor de kinderen hebben wij weer veel schoenen online geplaatst. Of het nou kinderschoenen voor meisjes zijn of kinderschoenen voor jongens. Bij ons is er voor iedereen een schoen.

Dit is het blog van online schoenen kopen. Vanaf nu houden wij je op de hoogte van het laatste schoenen nieuws. De leukste weetjes en nog veel meer over schoenen.

Wat kun je vinden op online schoenen kopen

Op online schoenen kopen willen wij jou een verzameling schoenen aanbieden van de verschillende online schoenen winkels. Je komt hier dus vele merken tegen, vele soorten schoenen en veel kleuren schoenen. Ondanks de hoeveelheid online schoenen moet het juist gemakkelijk zijn om de juiste schoenen te vinden. Je hoeft niet meer 5 verschillende webshops te bekijken om de juiste schoenen te vinden.

Hoeveel schoenen staan er nu online?

Op dit moment staan er meer dan 3000 schoenen, laarzen, instappers, veterschoenen enzovoort online. Dat zijn er al een heleboel, maar nog lang niet genoeg. Deze schoenen koop je dan ook niet bij ons, maar bij 1 van de aanbieders. Momenteel staan de schoenen van schoeline.nl en schoemixx.nl op onze website en dit willen we natuurlijk snel uitbreiden. Hou daarom dit blog in de gaten. Ja kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dan mailen we jou als er weer wat nieuws online staat of als er een actie is.