De leukste ONLINE SCHOENEN voor mannenen voor vrouwen * Ook voor kinderen.

Zoveel schoenen heeft de gemiddelde vrouw

Schoenen, ze zijn het zwakke punt van menige vrouw. Ze passen altijd, zien er mooi uit en tillen elke outfit naar een hoger niveau. Geen wonder dus dat we steeds met nieuwe exemplaren blijven thuiskomen. Maar hoeveel paar heeft de gemiddelde vrouw intussen?

Schoenenbedrijf Nelson deed een rondvraag bij Nederlandse vrouwen, en kwam tot de conclusie dat de gemiddelde vrouw maar liefst 23 paar schoenen in haar kast heeft staan. Al worden ze lang niet allemaal even vaak ook weer uit die kast gehaald. Doorgaans bevat iedere collectie zo’n 8 paar schoenen die zelden of nooit gedragen worden.

Geluk

Ons verbaast het allerminst, maar een nieuw paar schoenen geeft veel vrouwen een geluksgevoel omdat ze het zelfvertrouwen een boost geven. Marilyn Monroe wist het al: “Give a girl the right shoes and she can conquer the world”, zo luidden haar legendarische woorden. En zo is het maar net. Maar liefst 95 procent van de ondervraagden voelde zich beter met mooi schoeisel aan de voeten. Al speelt niet alleen het uiterlijk een rol, voor 70 procent van de deelneemsters blijkt ook comfort belangrijk. Trends of het prijskaartje doen er dan weer minder toe.

4 paar per jaar

Op een jaar tijd koopt de Nederlandse vrouw gemiddeld vier paar schoenen. Doorgaans kosten die haar tussen de 50 en de 100 euro. Slechts 20 procent van de vrouwen wil meer spenderen, tenzij misschien voor het perfecte paar. En dat zijn vooral enkellaarsjes (44 procent), al zijn sneakers met een trouwe aanhang van 23 procent ook erg populair.

Bron: hln.be

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *